آسمانی

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

داستان آموزنده

13 مهر 1403 توسط صديقه شكوهي

داستان سلطان جنگل یا همون(خرگوش باهوش و شیر احمق) یکی از داستان‌های آموزنده ای بوده که از بچگی خیلی دوستش داشتم تا الان بارها برا بچه ها خوندمش، به شما هم توصیه می کنم این روزها حتما بخونید حتی برا بزرگترها ی که وقتی اسم ای قدرت می یاد خودشون را می بازند ،
این قانون جنگل فعلا شامل دنیای ما هم شده ، آمریکا گفت من شیر جنگلم و هر که می خواهد در امان باشه باید چنین کند و چنان ، اونایی که پذیرفتند تنها کاری که آمریکا کرد آمد و چند تا پایگاه نظامی آن جا گذاشت و نیروهای خودشو رو آنجا گذاشت و خلاصه اینکه حالا جرات نمی کنند حرفی بزنند تا حرف بزنند اول خودشون نابود شدند
خدایا!!! من موندم چرا ما باید از آمریکا بترسیم مگر ما چه منافعی از آمریکا می بریم جز اینکه همه منابعمون را در اختیارش گذاشتیم ، باید مواظب رفتارمون هم باشیم که ی وقت تحریممون نکنند، تحریم از چی از منابع و منافع خودمون که حق مسلم ما هست که کشورها در اختیارش گذاشتند .
😡  تازه اجرای عدالت هم می کنند 😭😭😭😭

 

 نظر دهید »

نحوه گذاشتن و ياقراردان متن يا تصوير به عنوان پس زمينه(Background) در صفخات WORD

21 آذر 1396 توسط صديقه شكوهي

نحوه گذاشتن و ياقراردان متن يا تصوير به عنوان پس زمينه(Background) در صفخات WORD:

از سربرگ  page layout

گزينه  page background

بر روي آيكن watermark كليك كنيد؛

از طرح هاي آماده شده انتخاب مي كنيد يه به گزينه custom water mark رفته ، پنجره اي بازمي شود؛

كه براي انتخاب تصوير  تب picture water mark   را انتخاب مي كنيد وبراي اانتخاب  تصوير مورد نظر

تب select picure را انتخاب  كنيد تصوير را در مسيري كه قرار دارد انتخاب نمائيد.

تب washout  را فعال مي كنيم تا تصوير كم رنگ تر از متن باشد .

با انتخاب  گزينه text water mark   در قسمت text متني را كه مي خواهيم پس زمينه باشد را تايپ مي كنيم . 

فونت ، رنگ و سايز را انتخاب ؛ 

عمودي و افقي بودن صفحه را نيز انتخاب كنيم و ok كنيم .

 نظر دهید »

آموزش نوشتن متن بر روي تصوير

21 آذر 1396 توسط صديقه شكوهي

آموزش نوشتن متن بر روي تصويردر برنامه word: 

 1-      در ج تصویر از زیرمنویpicture  یا clip art با اشاره بر تب insert 

2-      انتخاب عکس از درایو مورد نظرو فشردن کلید(insert)      

3-      بر روی عکس کلیک می کنیم تا نوار ابزار picture tools  آشکار گردد. 

 4-      اکنون بر روی تب formatاز زیر منوی picture toolsکلیک   می کنیم. 

5-  سپس بر روی آیکنtext wrap اشاره می کنیم. تا زیر منوهای آن آشکار گردند.در این مرحله گزینه ی Behind Text  را انتخاب می کنیم. بدین وسیله word اجازه ی تایپ و نگارش بر روی تصویر را به ما می دهد. یا تصویر به زیر متن منتقل داده می شود.

6- بوسیله ی انتخاب عکس و کشیدن (drag) دستگیره های جانبی آن می توانید تصویر را کوچک یا بزرگ نمایید.

 از تب insert از بخش text  بر روي آيكن word art  متن هاي با جلوه هاي ويژه جايگزين كنيم .

 

 نظر دهید »

تسلیت به مناسبت رحلت مرحوم آیت الله شرعی

13 دی 1395 توسط صديقه شكوهي

آیت‌الله محمدعلی شرعی فقیه مجاهد و عالم ربانی، مؤسس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صبح روز یکشنبه دوازدهم دی‌ماه به علت کهولت سن، دار فانی را وداع گفت.

محمد علی‌ شرعی‌ در اسفند ماه‌ ۱۳۱۴ خورشیدی‌ در داراب‌ فارس‌ دیده‌ به‌ جهان‌ گشود. خانواده‌ ایشان‌ بخاطر تقوی‌ و عشق‌ و علاقه‌ به‌ اهل‌ بیت‌ (ع) از محبوبیت‌ خاصی‌ در میان‌ اهالی‌ داراب‌ برخوردار بود. پدرش‌ مرحوم‌ آیت‌الله‌ حاج‌ شیخ‌ غلامحسین‌ شرعی‌ شیرازی‌ که‌ از علمای‌ بزرگ‌ و مبارز آن‌ نواحی‌ محسوب‌ می‌شد تحصیلات‌ خود را در نجف‌ ادامه‌ داده‌ بود و پس‌ از بازگشت‌ به‌ ایران‌ ابتدا در داراب‌ و بعد از چندی‌ در قم‌ ساکن‌ گردید. مرحوم‌ آیت‌الله‌ حاج‌ شیخ‌ غلامحسین‌ در قم‌ نیز از اهتمام‌ به‌ تحصیل‌ باز نماند و از محضر اساتیدی‌ همچون‌ آیات‌ عظام‌ مرحوم‌ خوانساری‌، مرحوم‌ صدر و مرحوم‌ بروجردی‌ بهره‌ فراوان‌ برد و تا پایان‌ عمر به‌ تدریس‌ علوم‌ حوزوی‌ اشتغال‌ داشت‌. عشق‌ و علاقه‌ این‌ بزرگمرد به‌ اهل‌ بیت‌ (ع) بویژه‌ حضرت‌ اباعبدالله‌ الحسین‌(ع‌) زبانزد خاص‌ و عام‌ بود و در مصائب‌ آن‌ حضرت‌ بسیار بی‌ تابی‌ می‌نمود بگونه‌ای‌ که‌ صفحات‌ جلد دهم‌ کتاب‌ بحارالانوار که‌ در باره‌ حضرت‌ اباعبدالله‌ الحسین‌(ع‌) است‌ با قطرات‌ اشک‌ ایشان‌ درآمیخته‌ است‌. از وی‌ چند مرثیه‌ و منقبت‌ به‌ زبان‌ فارسی‌ و عربی‌ بر جای‌ مانده‌ است‌. ‌ آیت‌الله‌ محمدعلی‌ شرعی‌ در دامان‌ چنین‌ پدری‌ پرورش‌ یافت‌ و در نخستین‌ ماههای‌ زندگی‌ به‌ همراه‌ پدر در زمان‌ مرحوم‌ آیت‌ الله‌ العظمی‌ حاج‌ شیخ‌ عبدالکریم‌ حائری‌ و همزمان‌ با فشار و اختناق‌ حکومت‌ رضاخان‌ از داراب‌ به‌ قم‌ آمدند.

دوران‌ تحصیل‌
شیخ‌ محمدعلی‌ شرعی‌ در پنج‌ سالگی‌ شروع‌ به‌ آموختن‌ قرآن‌ نمود و پس‌ از آن‌ گلستان‌ سعدی‌ و بخشی‌ از کلیله‌ و دمنه‌ را نزد مرحوم‌ حاج‌ شیخ‌ علی‌ انصاری‌ دشتی‌ فرا گرفت‌ سپس‌ شرح‌ امثله‌ و صرف‌ میر را نزد مرحوم‌ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین‌ آقا سید محمود یثربی‌ آموخت‌. با تشویق‌ و ترغیب‌ پدر دانشور خود تمام‌ نصاب‌ الصبیان‌ و تهذیب‌ المنطق‌ را حفظ‌ نمود و عموم‌ مطالب‌ صمدیه‌ و الفیه‌ را نیز به‌ خاطر سپرد سپس‌ سیوطی‌ را نزد حاج‌ شیخ‌ احمد زرندی‌ و حاج‌ شیخ‌ حسین‌ مؤمن‌ شیرازی‌ فرا گرفت‌ و بخشی‌ از مغنی‌ را نزد آقای‌ ربانی‌ خراسانی‌ که‌ از شاگردان‌ مبرز مرحوم‌ ادیب‌ نیشابوری‌ بود و معانی‌ و بیان‌ را از حاج‌ شیخ‌ رحمه‌الله‌ فشارکی‌ آموخت‌. علاقه‌ به‌ ادبیات‌ بویژه‌ درک‌ دقیق‌ و درست‌ از شعر و کاربرد آن‌ در نشر مفاهیم‌ مذهبی‌ و اخلاقی‌ موجب‌ گرایش‌ و بزرگداشت‌ وی‌ از هنر منظوم‌ متعهد گردید و در این‌ رویکرد که‌ تا هم‌ اکنون‌ باقی‌ است‌ باید تأثیر قریحه‌ ادبی‌ و علاقه‌ و توجه‌ پدر وی‌ ـ مرحوم‌ آیت‌الله‌ حاج‌ شیخ‌ غلامحسین‌ شرعی‌ ـ را به‌ شعر و فنون‌ ادبی‌ موثر دانست‌ و لذا در تابستان‌ برخی‌ از سالها که‌ به‌ مشهد مقدس‌ می‌رفت‌ و از محضر علمی‌ و ادبی‌ زنده‌ یاد مرحوم‌ ادیب‌ نیشابوری‌ بهره‌ می‌برد.
‌ حاج‌ شیخ‌ محمدعلی‌ شرعی‌ شرح‌ لمعه‌ را نزد آیت‌الله‌ ستوده‌ و آیت‌الله‌ شب‌ زنده‌دار و بخشی‌ از آن‌ را نزد پدر خود فرا گرفت‌ وی‌ چندی‌ نیز آداب‌ و فنون‌ مناظره‌ را به‌ شیوه‌ متکلمان‌ در معیت‌ آیت‌الله‌ طاهری‌ خرم‌ آبادی‌ و حجت‌الاسلام‌ شهید حق‌ دان‌ و حجت‌الاسلام‌ مرعشی‌ از محضر آیت‌الله‌ شب‌ زنده‌دار آموخت‌ و پس‌ از فراگیری‌ شرح‌ تجرید از آیت‌الله‌ شیخ‌ ابوالحسن‌ شیرازی‌، از درس‌ آیت‌الله‌ تقدیری‌ برای‌ آموختن‌ شرح‌ منظومه‌ استفاده‌ نمود. سپس‌ قسمتی‌ از رسائل‌ و مکاسب‌ را از محضر آیت‌الله‌ مشکینی‌ و کفایه‌ را نزد آیت‌الله‌ سلطانی‌ و آیت‌الله‌ حرم‌ پناهی‌ آموخت‌. با اتمام‌ این‌ دوره‌ در درس‌ خارج‌ حضرت‌ امام‌ خمینی‌ حضور یافت‌ و مسائل‌ مستحدثه‌ را از محضر ایشان‌ فرا گرفت‌ و همزمان‌ در درس‌ آیات‌ عظام‌ گلپایگانی‌ و حاج‌ شیخ‌ کاظم‌ فاروبی‌ شرکت‌ می‌نمود.
ایشان‌ در طی‌ سالهای‌ تحصیلی‌ خود با بسیاری‌ از شخصیت‌های‌ علمی‌ و سیاسی‌ مراوده‌ و دوستی‌ داشتند که‌ از آن‌ جمله‌ می‌توان‌ به‌ حضرات‌ آیات‌ احمدی‌ میانجی‌، سیدمهدی‌ روحانی‌، راستی‌ کاشانی‌، مظاهری‌ اصفهانی‌، عندلیب‌ شیرازی‌، شیخ‌ حسین‌ امراللهی‌ و مرحوم‌ آیت‌الله‌ صدرالدین‌ حائری‌ شیرازی‌ و برادر ایشان‌ آیت‌الله‌ محی‌ الدین‌ و نیز آیت‌الله‌ مجدالدین‌ محلاتی‌ اشاره‌ کرد. دامنه‌ ارتباطات‌ مردمی‌ آیت‌الله‌ شرعی‌ تا اقصی‌ نقاط‌ کشور گسترده‌ است‌.
ایشان‌ با بسیاری‌ از تجار متدین‌، کارمندان‌ شریف‌ و جوانان‌ فعال‌ و حق‌ طلب‌ از هر قشر و طبقه‌ای‌ ارتباط‌ فکری‌ و عقیدتی‌ داشت‌ که‌ غالباً به‌ صمیمیت‌ وی‌ و ارادت‌ آنها منتهی‌ می‌گردید. در این‌ راه‌ و روش‌ به‌ عنوان‌ عالمی‌ روحانی‌ و مبارزی‌ پرتلاش‌ علیه‌ نظام‌ منحوس‌ پهلوی‌ با عده‌ کثیری‌ از علمای‌ بزرگ‌ شهرستانها ارتباط‌ و آشنایی‌ پیدا نمود همچنان‌ که‌ رشته‌ مودّت‌ میان‌ وی‌ و عموم‌ دوستان‌ پدرش‌ ـ مرحوم‌ آیت‌الله‌ حاج‌ شیخ‌ غلامحسین‌ شرعی‌ ـ برقرار ماند که‌ از آن‌ جمله‌ می‌توان‌ به‌ دوستی‌ و مراوده‌ وی‌ با آیت‌الله‌ حاج‌ شیخ‌ محمدرضا کاظمی‌ در کرمانشاه‌ و آیت‌الله‌ سیداسماعیل‌ هاشمی‌ در اصفهان‌ اشاره‌ نمود.

 عده‌ای‌ از مدرسین‌ و فضلای‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ در دوران‌ استیلای‌ رژیم‌ طاغوت‌ با هدف‌ حمایت‌ از مواضع‌ سیاسی‌ حضرت‌ امام‌ خمینی‌ (قدس‌ سره‌) و نشر افکار و آثار آن‌ قائد بزرگ‌ به‌ تأسیس‌ جامعه‌ مدرسین‌ همت‌ گماشتند. آیت الله شرعی‌ در اولین‌ سالهای‌ تأسیس‌ جامعه‌ مدرسین‌ به‌ پیشنهاد و درخواست‌ آیت الله ربانی‌ شیرازی‌ به‌ عضویت‌ آن‌ درآمدند و در تمام‌ فعالیت‌های‌ سیاسی‌ آن‌ فعالانه‌ شرکت‌ داشتند. آیت الله شرعی‌ تا هم‌ اکنون‌ از اعضای‌ جامعه‌ مدرسین‌ می‌باشند.

این‌ انتشارات‌ تاکنون‌ آثاری‌ از تراث‌ ادبی‌ و دینی‌ را به‌ جامعه‌ علمی‌ ارائه‌ نموده‌ است‌ که‌ برخی‌ از آنها عبارتند از:
۱ـ منهاج‌ الکرامه‌ فی‌ معرفه‌ الامامه‌، علامه‌ حلی‌، تحقیق‌ استاد عبدالرحیم‌ مبارک‌.
۲ـ الطرف‌، سید بن‌ طاووس‌، تحقیق‌ استاد قیس‌ عطار.
۳ـ نهج‌ الحق‌ و کشف‌ الصدق‌، علامه‌ حلی‌، تحقیق‌ نزار وزان‌ و علیرضا کهنسال‌.
۴ـ نهایه‌الاکمال‌ فیما به‌ تقبل‌ الاعمال‌، السید هاشم‌ البحرانی‌، تحقیق‌ عبدالله‌ غفرانی‌.
۵ـ تکمله‌ امثال‌ و حکم‌ دهخدا، تحقیق‌ استاد احمد گلچین‌ معانی‌.
۶ـ دیوان‌ میررضی‌ دانش‌ مشهدی‌، تحقیق‌ و تصحیح‌ استاد محمد قهرمان‌.
۷ـ مدیریت‌ رشد، تحقیق‌ طاهره‌ مسلمی‌ زاده‌.
۸ـ مرثیه‌ عاشورایی‌، تحقیق‌ استاد ذبیح‌ الله‌ صاحبکاری‌.
۹ـ تحفه‌ گلچین‌، تحقیق‌ استاد احمد گلچین‌ معانی‌، در دست‌ چاپ‌.
۱۰ـ عرفات‌ العاشقین‌ و عرضات‌ العارفین‌، تقی‌ الدین‌ بلیانی‌، بزرگترین‌ تذکره‌ ادبی‌ فارسی‌ در دست‌ چاپ‌.

 نظر دهید »

مقاله نویسی در 25 قدم

12 دی 1395 توسط صديقه شكوهي

مقاله نویسی در 25 قدم

1479286681_25_.docx

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

آسمانی

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس